ADFÆRDSKODEKS

ADFÆRDSKODEKS - ISO 9001

Hos Hytek A/S stræber vi efter åbenhed, ærlighed og gennemsigtighed i den måde, vi driver forretning på, og vi er dedikerede til at opbygge og opretholde et stærkt kundeforhold.

Vi stræber altid efter absolut lovgivningsmæssig overholdelse og imødekommer internationale såvel som lokale lovgivninger på alle tidspunkter. Vi samarbejder tæt med relevante flagstater, klassificering selskaber, Cralog og producenter for at sikre, at vi overholder alle gældende standarder og regler.

Hytek A/S stræber efter at være den foretrukne og officielt bedst anbefalede leverandør inden for inspektion og vedligeholdelse af redningsbåde, davits og løfteudstyr af alle mærker som vores kunder måtte have ombord på deres skib. Samt den foretrukne leverandør af nye kraner, davits og redningsbåde.

Hytek A/S vil gøre sit bedste for at overholde gældende regler for området og bestræbe sig i samarbejde med de respektive flagstater, klassifikation selskaber, fabrikanter og ejere til at definere indholdet af hvert job, så alle er opmærksomme på omfanget, fortolkningerne af reglerne og at bestemmelserne overholdes i videst muligt omfang.

Hytek A/S’ mål, er at være garant for høj kvalitet og levere præcist det, der er aftalt med kunden. Grundlaget for at nå dette mål er vores høje professionalisme og vores kvalitetsstyringssystem. Alle, der arbejder inden for dette område, er ansvarlig for at overholde Hytek A/S’ adfærdskodeks.

KVALITETSSIKRING

Vi vil imødekomme vores kunders behov og forventninger til tjenester og aftalte forpligtelser.

Inspektion, vedligeholdelse og reparation af udsætnings- hejse- og løfteudstyr til:
Cranes, Launching Appliances, Lifeboats, Rescue Boats, Release and Retrieval systems and Hydraulic test center services.
Den faglige dømmekraft skal være fundamentet for alle vores inspektioner.
Autoriseret godkendelse af al opdatering og vedligehold.

Gennem kyndig evaluering ved udførsel og support til systemopgaver, forpligter vi os til løbende at forbedre systemets effektivitet og sikre fortsat overholdelse af vedligehold.

Scroll to Top