Service inspektion marine kraner og løftegrej

SERVICE
INSPEKTION
TEST

Hytek A/S er specialiseret indenfor marine- og offshore-kraner. Vi tilbyder en bred vifte af standardløsninger, men skræddersyr også marine- og offshore-kraner, så de imødekommer vores kunders individuelle specifikationer og krav.

Hytek A/S performs initial certification, annual and 5-year inspection of marine and offshore cranes on all brands. Ring til os på tlf. +45 9893 9944 for aftale om inspektion.

Vores kompetencer indenfor marine- og offshore-kraner samt maritimt løftegrej:

  • Udvikling og konstruktion af skræddersyede løsninger
  • Halv-årlig, årlig og 5-årlig syn
  • Installation og førstegangscertificering som kompetent A firma/person
  • Reparation af kraner og spil
  • Tests og belastningsprøver
  • Service og vedligehold
  • CRALOG certificeret personel

Vi ved at i en produktion, kan man få brug for hjælp på alle tider af døgnet. Derfor kan du altid komme i kontakt med en hytekansat - Hold dig ikke tilbage!

Vi er godkendt af alle flagstater og alle relevante klassifikationsselskaber til at syne og vedligeholde alle typer marinekraner uanset fabrikat, uanset hvilket fartøj kranen er installeret på, og uanset hvilket flag fartøjet sejler under.

Vi stiller naturligvis vores viden, erfaring og kompetencer indenfor marine- og offshore-kraner og maritimt løftegrej til rådighed over hele verden og tilbyder vores assistance enten om bord på skibe, i havn eller på skibsværfter. Vi har naturligvis Basic Offshore Certifikat (HUET).

NYE KRANER

Se Hysafe.dk hvis du vil vide mere om vores kompetencer og udvalg indenfor nye kraner. I vores Hysafe-afdeling har vi specialiseret os i levering af såvel kraner og tilbyder en lang række forskellige muligheder, når det gælder kraner til både offshore-brug og til traditionelle skibe.

Certifikationer

Scroll to Top