Service inspektion livbåde davider udløsere

SERVICE
INSPEKTION
TEST

Den maritime branche er reguleret af en lang række internationale love, standarder og retningslinjer, der skal sikre kvaliteten af det arbejde der udføres og ikke mindst sikkerheden om bord.

Hos Hytek A/S overholder vi til enhver tid den gældende lovgivning, og alle vores medarbejdere er godkendte og certificerede til at udføre det arbejde, de er blevet pålagt.

Vores kunder og medarbejderes sikkerhed har højeste prioritet, og vi anser vores mange certificeringer, som en blåstempling af det arbejde, vi udfører. HYTEK A/S er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder redningsbåde, davider og udløserkroge.

Hytek A/S udfører årlig og 5-årlig inspektion af livbåde, davider og udløsere på alle brands. Ring til os på tlf. +45 9893 9944 for aftale om inspektion. Eller send en mail med oplysninger her, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Vores kompetencer:

HYTEK A/S er godkendt af klassifikationsselskaber og flagstater og kan syne alle typer livbåde, davider og udløsere uanset fabrikat, uanset hvilken type fartøj udstyret er installeret på, og uanset hvilket flag fartøjet sejler under.

NYT udstyr
- livbåde, davider og udløsere

Se Hysafe.dk hvis du vil vide mere om vores nye livbåde, davider og udløsere. I vores Hysafe-afdeling har vi specialiseret os i sikkerhedsløsninger til søs og tilbyder et bredt udvalg af muligheder og løsninger. Vi tilbyder pakkeløsninger på livbåde, davider og udløsere, workboats samt marine- offshore-kraner

Certifications

Scroll to Top