Reparation og eftersyn af kraner og mekanisk hydrauliske konstruktioner

I Hytek A/S har vi opbygget ekspertviden og specialiseret os i fejlfinding og reparation. Det gælder alle typer af kraner og mekaniske / hydrauliske konstruktioner. Vi indhenter emner til reparation på vores værksteder, eller kommer ud og løser problemet på stedet. – En stor mobil maskinpark, gør at vi kan tilpasse opgaven på den hurtigste og mest hensigtsmæssige måde for vores kunder.

REPARATION OG EFTERSYN

Hytek A/S’ faglighed indenfor hydraulik spænder bredt, og omfatter alt lige fra fremstilling af enkelte komponenter, over specialdesignede hydrauliske cylindre, til design og konstruktion af avancerede hydrauliske anlæg. Dermed heller ingen begrænsninger for hvad vi er i stand til at reparere. En håndplukket medarbejderstab, med ekspertviden indenfor hver deres felt, står på spring for at hjælpe vores kunder med problemløsning, så produktionen hurtigst muligt er i gang igen.

Vi udfører eftersyn, service og vedligehold på produktionsanlæg. Lovpligtige kraneftersyn på mobilkraner.

Vi udfører reparationer af:

Vi ved at en produktion kan få brug for hjælp på alle tider af døgnet, derfor kan du altid få fat i en Hytek-medarbejder – hold dig ikke tilbage – Ring +45 9893 6944

Nye kraner

I vores HySafe-afdeling er vi leveringsdygtige af både kraner og lifte, og tilbyder en lang række muligheder, når det gælder kraner til brug på både faste installationer og som kørende udstyr. Klik på HySafe, for mere info om kraner, og find også spørgeskema omkring specialløsninger.

Hytek A/S er autoriseret forhandler af TOIMIL-kraner, som vi dermed også kan installere og servicere.

Mere information om kraner

Scroll to Top