Hvem vi er

HVEM VI ER

Hytek A/S er en stærk og erfaren samarbejdspartner og problemløser for den industrielle og maritime sektor.

Vi har ekspertviden i hydrauliske- og mekaniske løsninger der tilpasses vores kunders behov.

Vi laver innovativt design – konstruktion – opsætning og efterfølgende reparation og vedligeholdelse.

Vi arbejder både som hovedentreprenør, underleverandør og/eller som rådgiver og fast servicepartner for store og små virksomheder.

Er leveringsdygtig i en stor fleksibel maskinpark i forbindelse med underleverandørarbejde.

Vi er gearet til opgaver med meget store emner, og har det nødvendige udstyr samt en bilpark der kan klare alle formål.

I Hytek A/S efterstræber vi at opretholde stærke kunderelationer og at være den foretrukne og anbefalelsesværdige samarbejdspartner i branchen.

Vi sætter pålidelighed og gennemsigtighed i højsædet, og vi sigter altid efter innovative løsninger der genererer resultater og sætter fart på udviklingen hos vores kunder.

Hytek A/S sikrer høj kvalitet og overholder alle standarder og gældende regler lokalt som internationalt.

Vores produktionsteam består af et stort hold af håndplukkede fagfolk, der alle med hver deres ekspertviden står klar til at hjælpe virksomheder igennem store og små projekter.

Vores kernekompetencer:

Her på hjemmesiden kan du få overblik over, hvad Hytek A/S kan hjælpe med, men kontakt os endelig for yderligere information og professionel sparring.

VISION

Hos Hytek A/S stræber vi efter åbenhed, ærlighed og gennemsigtighed i den måde vi driver forretning på. Vi dedikerer os selv til at opbygge og opretholde et stærkt kundeforhold. INNOVATION – KREATIVITET og UDVIKLING er nøgleordene i virksomheden.

Hytek A/S stræber efter at være den foretrukne og officielt bedst anbefalede leverandør af hydrauliske og mekaniske løsninger til den industrielle sektor, – og maritimt indenfor inspektion og vedligeholdelse af livbåde, davids og udløsere af alle mærker, samt den foretrukne leverandør af nye marine- og offshore-kraner, livbåde, davider og udløsere.

Vi stræber altid efter absolut lovgivningsmæssig overholdelse, og imødekommer internationale og nationale lovgivninger på alle tidspunkter. Vi samarbejder tæt med relevante flagstater, klassificerings-selskaber, CRALOG og producenter for at sikre, at vi overholder alle gældende standarder og regler. Sammen med kunden og implicerede definerer vi altid indholdet af hvert job, så alle er opmærksomme på omfanget, og fortolkningerne af reglerne forstås korrekt og bestemmelser overholdes.

Hytek A/S’ vision er at være garant for høj kvalitet og levering og til tiden. Grundlaget for at opretholde dette mål, er fortsat at sikre både vores høje professionalisme og kvalitetsstyringssystem. Med vores erfarenhed og mange år i branchen samt et godt samarbejde med et stærkt lokalt netværk, skaber vi ligeledes stor værdi i vores daglige ageren, som industriens problemløser nr.1 i hydrauliske og mekaniske systemløsninger til hele den industrielle sektor.

Scroll to Top

Fill out the form

and get in touch with us

If you have any questions about our services, please fill in the form below and we will contact you as soon as possible.