DEN TIDLIGE BEGYNDELSE

6. april 1987

Begyndelsen

Tilbage i 1987 starter Lars Kærsgaard, sammen med sin søn, etableringen af Sindal-virksomheden HYTEK Her drev de virksomheden sammen indtil 2002.

1. juli 2002

Hytek på nye hænder

Johnny Hauberg overtager Hytek-virksomheden sammen med sin far Per Hauberg i juli 2002.  

1. august 2005

Første udbygning

Konstruktionen af den første tilbygning begyndte.

1. maj 2007

Etablering af Hysom

I 2007 ekspanderede HYTEK igen Denne gang med en flot sort kvadratisk bygning med hal og kontorfaciliteter, praktisk placeret på Gutenbergvej 10, i Sindals industriområde, og ved siden af Hyteks hovedkontor. Her blev HYSUM afdelingen etableret til at varetage vores norske kunder.  

1. januar 2009

Ny kantine og parkeringsplads

I 2009 blev det nødvendigt at udbygge med en ny og større kantine, til det voksende personale, som nu var nået til 50 fastansatte. På samme tid etablerede vi en ny stor parkeringsplads.

1. marts 2013

Vores maritime afdeling HYSAFE blev etableret.

I 2013 blev Hysafe & Marine Equipment, der ligger på Frederikshavn Havn, løsningen på efterspørgslen efter professionelle maritime services, produkter og løsninger. Bygningen blev etableret præcis ved siden af vores kommende administrationsbygning, der blev bygget året efter.

27. juli 2014

Administrationsbygning på Frederikshavn

På Frederikshavn Havn, ved siden af vores maritime afdeling Hysafe, blev en helt ny administrationsbygning etableret. Her med gode kontorfaciliteter, til både vores maritime afdeling og på øverste etage til Cralog administrationen.  

28. juli 2023

Udvidelse med ny hal på havnen

En lille værkstedshal bliver til en stor smede- og maskinhal. På Hyteks adresse på havnen etableredes en ny hal på 814 kvm. med masser af plads til arbejdsstationer og de ofte store emner vi bearbejder. Efter overtagelse af virksomheden Smede- og Maskinværkstedet, flyttede de ind her. Timelapse -Expansion  

11. december 2023

Expanding of new hall at the port

A little workshop hall becomes a large Machinery. On Hyteks adress at the port we etablished a new hall of 814 sqm. with plenty of space around the workstations, and for our handling with often large items. After taking over the company Smede og Maskinværkstedet, they moved in here. Timelapse -Expansion

Scroll to Top